Monipuoliset rakennuspeltityöt Lahdesta

KT-Peltipalvelu tarjoaa peltisepäntöitä yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Konesaumakattojen rakentamisen lisäksi teemme myös profiilipeltityöt sekä rakennuspeltityöt ja asennamme kattoturvatuotteet.

Tutustu tekemiimme rakennuspeltitöihin ja ota yhteyttä! Yrityksemme toimii Lahden ja muun Päijät-Hämeen alueella sekä Etelä-Suomessa.

Peltisepäntyöt

Profiilipeltityöt ja listatyöt

Kauttamme saat katto- sekä seinäprofiilipeltien asennukset ja niihin kuuluvat listoitukset sekä läpivientien asennustyöt. Teemme ammattitaidolla myös erilaiset rakennuspeltilistat, kuten ikkunan vesipellit sekä kynnys- ja räystäspellit.

Kattoturvatuotteet

Asennamme tikkaat, lumiesteet ja kulkusillat sekä muut kattoturvatuotteet, jotta kulku katolla olisi turvallista. Asennamme myös tikkaat hätäpoistumisreiteille. Kattoturvatuotteiden kunto on syytä tarkistaa säännöllisesti ja ne kannattaa uusia kattoremontin yhteydessä. 

Rakennuspeltityöt ja perinteiset peltisepäntyöt

Lisäksi teemme yksilölliset kupari-, messinki- ja RST-peltityöt asiakkaan toiveiden mukaan. Kysy lisää peltisepäntöistä tai pyydä suoraan tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! »

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KT-Peltipalvelu
Valimonkatu 2
15100 Lahti

Y-tunnus: 25389032
Puh: +358405336263

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KT-Peltipalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.