Rakennamme kestävät konesaumakatot

KT-Peltipalvelun päätuote on konesaumakatto. Konesaumakaton etuna on sen vedenpitävyys, koska kaikki kattopellit ja läpiviennit saumataan tiivistetyin kaksinkertaisin saumoin toisiinsa. Näin rakennettu katto kestää pitkään kotimaan vaativissa sääolosuhteissa. Kattoon ei tule yhtään näkyvää ruuvinreikää, sillä kiinnikkeet, ruuvit ja  naulat jäävät kattopellin alle piiloon. Peltisepän työnä tehty konesaumakatto on luotettava, tyylikäs ja arvokkaan näköinen ratkaisu ja se soveltuukin hyvin kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Yrityksemme tekee kattotyöt kotitalouksille, yrityksille sekä kunnille Lahden ja muun Päijät-Hämeen alueella sekä Etelä-Suomessa. Konesaumakatot tehdään asiakkaan toiveen mukaan joko sinkitystä tai valmiiksi RR-sävyihin maalatusta pellistä tai kuparista.

Ota yhteyttä!

Tilaa nyt kestävä ja tyylikäs konesaumakatto alan asiantuntijalta. KT-Peltipalvelu rakentaa katot yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Soita, niin sovitaan ajankohta kartoituskäynnille, jonka jälkeen saat tarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! »

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KT-Peltipalvelu
Valimonkatu 2
15100 Lahti

Y-tunnus: 25389032
Puh: +358405336263

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KT-Peltipalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.