Kattoremontti – Lahti ja lähialueet

Kattoremontti on urakka, jonka toteuttamiseen kannattaa palkata ammattilainen. KT-Peltipalvelu tekee niin pienet kuin isotkin kattoremontit avaimet käteen -palveluna tai osaurakointina. Peltisepänliikkeemme palvelee Lahden, Päijät-Hämeen ja Etelä-Suomen kotitalouksia, yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita luotettavasti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Ota yhteyttä!

Kattoremontin sisältö pähkinänkuoressa

KT-Peltipalvelu toteuttaa niin konesaumakatot kuin profiilikatotkin huolella ja yli 30 vuoden ammattitaidolla. Kattoremontissa suoritamme vanhan katon purkutyöt, pohjatyöt ym. tarvittavat toimenpiteet ja teemme myös kourunmuutokset, muutokset ongelmallisesta tasakatosta harjakattoon ja muut sovitut työt. Kattoremontin yhteydessä kannattaa asennuttaa samalla uudet sadevesikourut ja kattoturvatuotteet, jotta lopputuloksesta tulee yhtenäinen ja edustava mahdollisimman pitkäksi aikaa. 

Muistathan, että yksityiset kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen!

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! »

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KT-Peltipalvelu
Valimonkatu 2
15100 Lahti

Y-tunnus: 25389032
Puh: +358405336263

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KT-Peltipalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.